Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Poradnik ] Zamykaj Wszystkie Hacki(Em2,Fb Itd.)Nawet Gdy Cię Nie Ma W Domu

kamaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawię wam pewien program , który może pomóc Wam przed min. rodzicami,jest to aplikacja automatycznie zamykajace system o ktorej chcesz godzinie .

http://www.idg.pl/ftp/pc_13028/Automatyczny.Wylacznik.Systemu.2.0.pl.html

Opis Programu:

Program, który o określonej godzinie lub po upływie określonego czasu wyłączy za Ciebie komputer. Zaletą programu jest prosty intuicyjny interfejs, gdzie użytkownik krok po kroku decyduje o opcjach automatycznego wyłączenia systemu.

Wykonywane akcje:

- bezwzględne zamknięcie systemu i wyłączenie komputera,

- bezpieczne zamknięcie systemu,

- ponowne uruchomienie komputera,

- wylogowanie użytkownika.

Warianty wykonywanej akcji:

- o określonej godzinie,

- po upływie określonego czasu (czas dowolny, czas predefiniowany: 15, 30 sekund, 1, 3, 5, 10, 15, 30, 45 minut, 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,

12 godzin).

Inne:

- wymuszanie zamknięcia programów,

- minimalizacja okna po rozpoczęciu odliczania czasu,

- prezentacja upływającego czau na pasku zadań programu,

- przycisk "Wykonaj natychmiast", przez co można używać programu zamiast standardowych procedur zamknięcia systemu.

Teraz podam Wam kilka przykładów kiedy może ten program się przydać

1.Ustawiamy na noc np. FB, (pomimo tego że rodzice zabraniają wam zostawiać komputera na noc) przed snem ustawiamy sobie przykladowo zeby komputer/laptop zamknął sie o godzinie 5 rano przed wyjsciem waszych rodzicow do pracy ;)

2.Wychodzicie do szkoły np. o 8 rano to przed wyjsciem ustawic sobie aplikacje zeby zamknęła system np. o 13 przed powrotem waszych rodzicow;]

I tak w ten sposob możecie omijać zakazy dot.wylaczania komputera np. w nocy czy w czasie pobytu w szkole .

Wolę jednak + :D

Czesc

@edit SKAN

http://www.virustotal.com/pl/analisis/f28018893a02fc74387e8f8e17d890a3d36e850c35c44e43f53638db437f96bb-1258523579

walnij + ~!

Opublikowano

To jest z idg.pl nie jego upload, więc virów nie ma na 100%

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

to nie moj upload wiec po co skan ?

to jest z idg...

Dostałeś polecenie dodania skana od moderatora więc się do tego zastosuj... Co mnie to obchodzi, że to nie twój upload, ma być skan i koniec, inaczej skończy się warnem i tematem w koszu.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Zaraz dodam Scana ;p A program Fajny Przyda się jak gdzieś wyjade np

@edid

Scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/f28018893a02fc74387e8f8e17d890a3d36e850c35c44e43f53638db437f96bb-1258523579

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

Znałęm już to zanim jeszcze wyszło xDD Ale dręczy mnie jedna myśl . czy to raczej nie powinno byc w jakimś innym dziale ?? Bo w końcu do metina to tak tutaj o nim prawie nic nie ma :D

Opublikowano

Dawno o tym wiedziałem, jak się nie miało takich programów to w notatniku się pisało komendę i zapisywało w formacie bat i też po określonym czasie wyłanczął

To nie tylko na FB np. ja tak robiłem jak ściągałem filmy to od 22 do 4-5 z 2-3 filmy ściągnął

A jeśli chodzi o te zakazy ze strony starych to ja ich nie mam

np. raz siedziałem 3 dni non stop dzień/noc oczywiście na napiłem się tigerka :D i się nabijało lvl :P

Ale myślę że innym się przyda i za to masz +

mjwpat.png

Opublikowano

A ja dodałem scana Coś śię należy ;p ??!

BADŹ CZŁOWIEK JEBNI MINUSA

d41d8e04b1733500fd20697c49f458e0.jpg

80% ostrzeżeń trzeba się pilnować !

Opublikowano

a jezeli rodzice wykryja twojego hacka na wylaczanie i dostaniesz bana na wychodzenie z domu?

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...